Leave Your Message
banner_slide1
01 02 03

НАШИТЕ ПРОИЗВОДИ

Ние сме достојни за вашата доверба
Дополнителен попуст од 15%.

Нашиот разновиден асортиман на производи вклучува шишиња за спортска вода, шишиња со термос, шишиња, саксии за кафе и шишиња за храна.

Види повеќе

Производ со топла продажба

01

Вести

За нас

Yongkang Toptrue Houseware Co., Ltd. е основана во 2008 година, посветена на истражување и развој, дизајнирање и производство на надворешни садови за пиење повеќе од 350 производи. Вклучувајќи спортско шише за вода, вакуумски термос, калап, лонец за кафе, колба за храна, сите се 100% безбедни за храна, се во согласност со европските и американските стандарди за безбедност на храната и го поминале тестот FDA 、LFGB и ЕУ.

Гледај Повеќе